Харчування

Годують в таборі різноманітно і повноцінно.

Харчування в дитячому таборі п'ятиразове (сніданок, обід, полуденок, вечеря, 2-а вечеря), при строгому дотриманні часу між прийомом їжі (не більше 4-х годин). Якість надходять на харчоблоки продуктів харчування перебуває під постійним лабораторним санітарно-гігієнічним контролем. Якість приготовлених страв контролюється 4 рази на день бракеражной комісією, 2 рази на тиждень - санітарно-технологічної та бактеріологічної лабораторій м.Слов'янська.

Харчування дітей здійснюється на основі фізіологічно обумовлених норм, рекомендованих Міністерством охорони здоров'я України для дітей даного віку. Харчоблок оснащений сучасним технологічним обладнанням, необхідним для забезпечення дотримання всіх санітарно-гігієнічних і технологічних правил якісного приготування страв.

Що заборонено давати дітям:

  • - М'ясо водоплавної птиці,
  • - Кров'яну або ліверну ковбасу,
  • - Гриби,
  • - Мариновані овочі та фрукти,
  • - Газовану воду з синтетичними ароматизаторами,
  • - Молоко,
  • - Сметану,
  • - сир,
  • - Сиркові маси,
  • - Зелений горошок (якщо він не пройшов теплову обробку - кип'ятіння),
  • - Напої і морси власного приготування,
  • - Вироби з м'ясної обрізу,
  • - Відходи ковбасних цехів,
  • - Консерви в томатному соусі,
  • - Розпушувачі тесту,
  • - Сухі концентрати,
  • - Гострі соуси,
  • - Гірчицю, хрін, перець, оцет, майонез,
  • - натуральна кава,
  • - макарони по флотськи,
  • - Макарони з рубаним яйцем,
  • - Яєчню,
  • - Кондитерські вироби з кремом,
  • - Вироби у фритюрі,
  • - Паштети.
    • Українська (UA)
    • Русский (RU)