Годують в таборі різноманітно і повноцінно.
Харчування в дитячому таборі п'ятиразове (сніданок, обід, полуденок, вечеря, 2-а вечеря), при строгому дотриманні часу між прийомом їжі (не більше 4-х годин). Якість надходять на харчоблоки продуктів харчування перебуває під постійним лабораторним санітарно-гігієнічним контролем. Якість приготовлених страв контролюється 4 рази на день бракеражной комісією, 2 рази на тиждень - санітарно-технологічної та бактеріологічної лабораторій м.Слов'янська.
Харчування дітей здійснюється на основі фізіологічно обумовлених норм, рекомендованих Міністерством охорони здоров'я України для дітей даного віку. Харчоблок оснащений сучасним технологічним обладнанням, необхідним для забезпечення дотримання всіх санітарно-гігієнічних і технологічних правил якісного приготування страв.
Що заборонено давати дітям:
Компонент коментарів
|